Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading
 

+Filtru

Valize din textil

Textilní kufry vám budou nenahraditelným partnerem na vašich soukromých i služebních cestách. Volný čas především o prázdninách stále více lidí tráví na cestách, ať už po zahraničí nebo po krásách naší země. Podle doby, na kterou se chystáte odcestovat a množství věcí, co potřebujete s sebou, si vyberete optimální velikost kufru.

+-Filtru

7 produse

Sortează după:

în sus

Călătoriți stilat, împachetați totul într-o valiză de marcă de la Dakine și fiți IN. Aveți nevoie și de o geantă de bord? Atunci faceți rost de un rucsac Dakine, pe care îl puteți folosi chiar și atunci când nu călătoriți.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
31 173 de produse în stocx