Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading
 

+Filtru

Brand
+ -

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Culoare
+ -

Material
+-

Ornament
+ -

Mod de închidere
+-

Șterge

Valize peste 50 litri

Na dovolenou se vydejte jedině s pořádně velkým kufrem nad 50 litrů. Zabalíte do něj vše, co budete během vaší rekreace potřebovat. V nabídce pro vás máme kufry s inteligentním řešením úložného prostoru. Díky systému přihrádek, kapes a úchytek se vám už nikdy věci nesesypou dohromady a zůstanou přehledně uspořádané.

+-Filtru

3 produse

Sortează după:

în sus

Valizele mari de voiaj cu rotile necesită o tijă telescopică fiabilă și robustă, care să permită o manipulare și o transportare cât mai ușoară a acestuia. Dacă preferați gențile de voiaj, avem și pentru dumneavoastră soluția potrivită. Știți deja în ce veți împacheta lucrurile pentru următoarea călătorie?

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x