Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Brand
+ -

Mondaine
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Țara de origine
+-

Culoarea curelei
+ -

Culoarea cadranului
+ -

Impermiabilitate
+-

Forma carcasului
+-

Tipul de mecanism
+-

Lățimea curelușei
+-

Șterge

Mondaine in-stoc

Marca mondaine elvețian este renumit pentru ceasul de perete, care pot fi vazute pe fiecare platforma Elveția. În 1944 a proiectat inginerul Hans Hilfiker ore de proiectare, care l-au facut celebru in toata lumea. Aceasta este o simplă linii curate și ușor de citit de apel, tipic secunde roșii mână a fost adăugat mai târziu.
Mondaine marca, cu toate acestea, de asemenea, produce ceasuri care se poate lauda un brand elvetian făcut. Acestea sunt realizate din materiale de inalta calitate si cele mai bune ceasornicari supravegheat. Ceasuri mondaine bazate pe aspectul original de ceasuri, avantajul lor principal este un design și precizie mișcare clasic.

Filtre selectate:
Mondaine×
În stoc×

+-Filtru

6 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde