Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

Moser
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Moser in-stoc

MOSER companie germana infiintata in 1946 este astazi unul dintre cei mai importanti producatori din lume, în care portofoliul poate fi găsit de tuns, uscatoare de par, fiare de călcat curling și întinderea părului. Aceasta este un foarte produse de înaltă calitate, care să reflecte tendințele și cerințele clientului.

Din 1996 MOSER parte din corporațiile multinaționale WAHL profesionale, astfel face parte din cele mai mari corporații la nivel mondial care produc produse pentru îngrijirea părului profesionale și acasă.

Filtre selectate:
Moser×
În stoc×

+-Filtru

2 produse

Sortează după:

Sus