Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Tipul de produs

Brand
+ -

NeoStrata
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

NeoStrata in-stoc

NeoStrata® este un produs cosmetic funcțional foarte eficient. Atunci când este utilizat în mod regulat, se poate observa o schimbare vizibilă în aspectul și calitatea diferitelor tipuri de piele. Marca este recomandată și apreciată de experți din întreaga lume.

Bucurați-vă de o piele sănătoasă și radiantă!

Scopul mărcii NeoStrata® este pielea Dumneavoastră sănătoasă, radiantă și cu aspect tineresc. De aceea, produsele noastre sunt disponibile în special la medicii de specialitate, pentru a asigura o analiză aprofundată a stării pielii, a antecedentelor medicale și astfel, pentru a oferi un complex ideal de tratament al pielii, inclusiv produse pentru uz casnic.

Eficiență dovedită, proceduri brevetate și inovație.

Creatorii produselor cosmetice NeoStrata®, Dr. Van Scott și Dr. Yu, sunt vizionari și lideri de renume internațional în dermatologia cosmetică. Ei sunt creatorii și deținătorii primei brevete de peeling cu acid glicolic. Ei au descoperit puterea de întinerire a Acidului Hidroxidic Alfa (AHA), a Poli Hidroxidului (PHA), a acidului bionic PHA și a acetanaminocarbonului, proceduri revoluționare în revitalizând îngrijirea pielii împotriva îmbătrânirii. Ei dețin cele mai prestigioase premii din domeniu și se  străduie pentru un progres continuu și inovare științifică. Cele mai recentă  noutate în activitatea lor este descoperirea complexului numit Aminofil®, o nouă tehnologie de reducere a ridurilor adânci. Produsele NeoStrata® sunt fabricate în conformitate cu procedurile brevetate. Acestea au efecte demonstrate asupra unei game largi de tipuri de piele. De asemenea, ajută la rezolvarea unor probleme grave ale pielii, cum ar fi: îmbătrânirea influiențată de razele solare, rosaceea, melasma, hiperpigmentarea, pielea extrem de uscată și acneea.

Filtre selectate:
NeoStrata×
În stoc×

+-Filtru

6 produse

Sortează după:

Sus