Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading
 

+Filtru

Brand
+ -

Nivea
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Nivea in-stoc

Pentru istoria NIVEA marca a fost în 1911, o reuniune cheie de 3 bărbați. Primul a fost un farmacist și vizionar Oscar Troplowitz cu dorința sa de a produce produse de calitate care ar putea permite toată lumea. Un alt om important a fost Isaac Lifschütz, care NIVEA datorează Eucerit emulgator, care a permis combină apă și ulei pentru a forma o crema stabil. Ultimul a fost un dermatolog Paul Gerson Unna, deoarece cei doi bărbați intalnit. Prima sa triada tonic numit după NIVEA lui strălucitor alb (de la Nivis cuvinte latine - zăpadă).

Deoarece crema NIVEA a devenit rapid un hit cosmetic, compania a continuat cu dezvoltarea de noi produse. Lumina lumii în 1919 a văzut săpun, și un an mai târziu o serie de îngrijire a părului și în 1922, de ras pentru barbati săpun. Din 1960, grija de piață de copii, în 1994 a creat produse pentru pielea matura si in 1998 a introdus NIVEA blockbuster antirid creme cu coenzima Q10, care a început imediat să rupă înregistrări de vânzări. Crema Nivea intr-o cutie albastră rămâne un produs legendar care a avut loc în aproape fiecare casă și a devenit unul dintre cele mai de succes produse de îngrijire a pielii tot timpul.

Pentru mai mult de 100 de ani, NIVEA oferă excepționale de îngrijire corporală și îngrijire a pielii. Compania are în prezent mai mult de 850 de oameni de stiinta si Centrul de Cercetare în Hamburg pielea este considerat unul dintre cele mai avansate institute din lume. NIVEA refuză testarea pe animale și toate rezultatele testelor de cercetare pe voluntari cu ajutorul tehnicilor moderne de laborator.

Toate produsele NIVEA sunt sigure pentru femeile însărcinate și care alăptează. Pentru alăptează numai, evitând aplicarea pe bust.

ACȚIUNE: Discounted toate produsele Nivea noi cu 10%! Oferta este valabila pana la 06.30.2015 sau până vândut.

Filtre selectate:
Nivea×
În stoc×

+-Filtru

417 produse

Sortează după:

Sus

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 33 979
de produse
x