Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Nuxe
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Nuxe in-stoc

Nuxe cosmetice nume de brand, care a fost combinație ciudată de cuvinte Nature (Natura) și Luxe (de lux), sugerând că Compania este specializata in produse cosmetice naturale de lux. În Franța au fost înființate laboratoare Nuxe în 50. secolului trecut și în 1989 este nevoie de Aliza Jabes de afaceri cu o pasiune pentru aromoterapie și phytoterapii.

Primul mare succes de doi ani mai târziu a devenit un multifuncțional ulei uscat Huile Prodigieuse® simplu și versatilitate, textura plăcută și fermecătoare parfumat. Peste 90. Ani Nuxe marca sa triplat datorita de vânzare la noua echipa de marketing și în 2002 la Paris, a deschis primul centru spa de lux, sub auspiciile Nuxe.

Următorul an produse Nuxe sunt incepand de a obține dincolo de granițele Franței nativ său și este acum deja vândute în 58 de țări din întreaga lume. Produse cosmetice naturale NUXE combina eficienta ridicata cu bucurie atunci când cererea este guvernată de principii etice stricte și este unul dintre cele mai bune de vânzare marca în farmacii franceze. În timp ce Aliza Jabes colectează de atribuire în lumea afacerilor, produsele sale sunt de multe ori la pretul de o varietate de diagrame cosmetice. Natural Skincare NUXE este tipic příroních selecție atentă a ingredientelor, evitând uleiuri minerale, parabenům și ingrediente de origine animală (cu excepția produselor apicole), cerând testează eficacitatea și toleranța și să contribuie la conservarea mediului.

Filtre selectate:
Nuxe×
În stoc×

+-Filtru

62 produse

Sortează după:

Sus