Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Old Spice
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Old Spice in-stoc

Marcă americană Old Spice, și ei producătorul original Shulton Company, a fost înființată în 1934. Deși primul produs din Old Spice a fost conceput pentru femei, cu mult mai renumit pentru producția de produse cosmetice pentru bărbați.

Principalii factori din gama de produse pentru bărbierit ușor, care acoperă celebre motivele marine. Mai ales după 1990, gigantul multinational când marca a fost cumparat Procter & Gamble, extinde semnificativ gama de deodorante Old Spice, geluri de dus si spray-uri de corp Old Spice Old Spice in mai multe arome diferite. La începutul anului 2008, a fost lansat cu o colectie de original, Old Spice parfumat cu sloganul "The Original. Dacă el nu a folosit bunicul tău, nu te-ar fi astăzi aici. "

Vă răsfăța, de asemenea, răcoritoare și captivant miros de seturi de cadouri Old Spice.

Filtre selectate:
Old Spice×
În stoc×

+-Filtru

14 produse

Sortează după:

Sus