Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

Oriflame
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Oriflame in-stoc

Oriflame a fost fondată în 1967 de către doi frați și prietenul lor. Astăzi Oriflame este o companie de cosmetice internațional de vânzare directă în peste 60 de țări.

Oriflame monitorizează îndeaproape calitatea produselor pe tot parcursul procesului de dezvoltare, de selecție de ingrediente și de producție. Siguranța clienților este crucială pentru Oriflame. Toate ingredientele și produsele utilizate sunt în conformitate cu standardele de audit și industrie internaționale, precum și propriile noastre standarde riguroase de siguranță. Siguranța produsului este testat sub supravegherea cadrelor medicale calificate la voluntari adulți sănătoși cu vârsta peste 18 ani.

Filosofia Oriflame a fost întotdeauna de a refuza testarea produselor cosmetice pe animale. Ingrediente cosmetice noastre în afară de care nu provin de la animale moarte și producția lor nu provoacă orice suferință animalelor. Clientii nostri pot fi, de asemenea, siguri toate produsele Oriflame au o garanție de cea mai înaltă calitate, siguranță și standarde etice.

Oriflame sprijină o serie de proiecte de caritate în întreaga lume și este co-fondator al Fundației World Childhood. Oriflame este listată la Nasdaq OMX Nordic Exchange.

Filtre selectate:
Oriflame×
În stoc×

+-Filtru

10 produse

Sortează după:

Sus