Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
 

+Filtru

Brand
+ -

Orofluido
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Orofluido in-stoc

Haircare OROFLUIDO găsește inspirație în ritualurile de frumusete ale cele mai vechi timpuri. Ulei de argan este unul dintre secretele de secole de îngrijire a părului de femei marocane de ulei de migdal de pămînt pentru a netezi părul folosit de Cleopatra ea și ulei de in, la rândul său a contribuit la un fir de păr perfect strălucitor de vechii egipteni, evrei și fenicieni.

Acum o combinație de secrete antice și tehnologie modernă OROFLUIDO dezvoltat o îngrijire a părului unic. Mii de femei din intreaga lume au descoperit deja eficienta produselor OROFLUIDO care restabilește strălucire părului, moliciune și energie. Se angajeze cu ei prea!

Bucurați-vă de excelenta ingrijire pe care le va oferi înfrumusețarea sampon, îngrijirea conditionat, hrănitoare masca, sau de lux exilír păr format din uleiuri pretioase.

Filtre selectate:
Orofluido×
În stoc×

+-Filtru

18 produse

Sortează după:

în sus

zile
:
ore
:
minute
:
secunde