Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

212 Sexy For Men - apă după ras

212 Sexy For Men este un parfum senzual pentru un bărbat modern care este atractiv, curajos și sexy. Parfumul său persistent emană misterul și rafinamentul nopții din New York. Notele din citrice… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

212 Sexy For Men este un parfum senzual pentru un bărbat modern care este atractiv, curajos și sexy. Parfumul său persistent emană misterul și rafinamentul nopții din New York. Notele din citrice proaspete, lemnul oriental, mandarina și bergamot emană un sentiment de forță, rezistență și calitate. Această apă de toaletă este potrivită pentru orice ocazie.

 

Parfumul a fost lansat în anul 2006.

 

Compoziție

Cap

bergamota, mandarine, frunze verzi

inimă

cardamom, flori, piper

Fundație

lemn de santal, vanilie, lemn de guaiac, mosc, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde