Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

212 Sexy For Men - deodorant solid

212 Sexy For Men este un parfum senzual pentru bărbatul modern, care este atractiv, curajos si sexy. Parfumul persistent emană rafinament si misterul unei nopti din New York. Notele de citrice… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

212 Sexy For Men este un parfum senzual pentru bărbatul modern, care este atractiv, curajos si sexy. Parfumul persistent emană rafinament si misterul unei nopti din New York. Notele de citrice proaspete, lemn oriental, mandarine si bergamota emană un sentiment de putere și de calitate. Apa de toaletă este potrivită pentru orice ocazie.

 

Parfumul a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarine, frunze verzi

inimă

cardamom, flori, piper

Fundație

lemn de santal, vanilie, lemn de guaiac, mosc, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde