Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

212 VIP Rosé - EDP 80 ml + lăptișor de corp 200 ml

Brand: Carolina Herrera Cod: pCR108

Descriere

Carolina Herrera lansează încă 212 de parfumuri, 212 de trandafiri VIP. Parfumul încorporează atmosfera fermecătoare, elegantă și distractivă a petrecerii de modă din New York. Compoziția este proaspătă și senzuală. Tonurile de deschidere dezlănțuiesc atingerea spumante a șampaniei de trandafir cu fructe suculente - un simbol al petrecerii luxoase din New York. Inima dezvăluie acorduri de piersic, care dau compoziției o picătură de sofisticare. Baza prezintă tonuri sensibile și fine. Gisele Bündchen, modelul de vârf, a devenit fața mirosului.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

șampanie fructe

inimă

floarea de piersic

Fundație

note lemnoase

Produkt je také v sekcích

Brand: Carolina Herrera

New York Manhattan este locul unde trăiește și lucrează designer de moda american Carolina Herrera. A creat o colectie de succes de parfum Carolina Herrera 212. Nu a fost întâmplător că, pentru noua sa parfum folosite numără în prezent 212, pentru că este un cod de telefon tocmai acest domeniu din New York. Acest fapt este suficient pentru a ilustra originalitatea și stârnește curiozitatea.

Încercați unele dintre arome, cum ar fi oriental dulce Carolina Herrera 212 Sexy, vanilie oriental Carolina Herrera 212 VIP, fructat floral Carolina Herrera 212 de vară sau oriental dulce Carolina Herrera 212 Gollum și mai. În schimb, un număr de Carolina Herrera CH emana efervescență absolută, mișcare, energie și imprudență, care este responsabil pentru o combinație de bergamota, pepene galben suculent și trandafir bulgăresc. Mirosul de scortisoara creează o bază lemnoasă. Pentru un om este perfect parfum floral dinamic Carolina Herrera 212 Men și masculin Carolina Herrera Chic For Men.

Carolina Herrera
zile
:
ore
:
minute
:
secunde