Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

5th Avenue Nights - EDP - REDUCERE - fără celofan

Brand: Elizabeth Arden Cod: pXSLEVA1275

Descriere

5th Avenue Nights este parfum floral-dulce de la Elizabeth Arden pentru femei mature. Compoziția acestuia senzual tine și împrejurimile vor uimi, în orice moment al zilei. Deveni un inconfundabil și se bucură de o plimbare printr-o grădină de flori, îmbogățit alb ciocolată, mosc, vanilie si tonuri de lemn.

Lansarea parfumului prezentat în 2008.

Compoziție

Cap

freziei, mandarinei, trandafir alb, bergamot

inimă

cală crin, iasomie, iris, bujor, crin de vale

Fundație

ciocolată, vanilie, mosc, lemn alb tonuri de

Produkt je také v sekcích

Brand: Elizabeth Arden

Primul ei salon de infrumusetare la Florența N. Graham (Elizabeth Arden) a deschis în 1909. El a contribuit la faptul că decorative cosmetice a devenit punct de vedere social și chiar necesar mai târziu. În anii următori s-au adăugat la produsele cosmetice și parfumuri, care au devenit clasice de 5th Avenue și ceai verde. Elizabeth Arden oferă o gamă largă de parfumuri, printre care fiecare femeie alege al tău.

Mai multe informații despre brand puteți citi în nostru revista.

Elizabeth Arden
zile
:
ore
:
minute
:
secunde