Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

5th Avenue NYC Limited Editon - EDP TESTER

Limited Edition dupa marca Elizabeth Arden 5th Avenue din New York numit Limited Editon a fost creată în 2013 și este un parfum floral oriental pentru femei. Acesta este destinat pentru toate femeile… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Limited Edition dupa marca Elizabeth Arden 5th Avenue din New York numit Limited Editon a fost creată în 2013 și este un parfum floral oriental pentru femei. Acesta este destinat pentru toate femeile care iubesc mai puternice și de lungă durată de parfum și dragostea sunt acoperite de parfum mai dulce.

Compoziție

Cap

mere, piersici, bergamota ​​p>

inimă

prune, bujor, iasomie, coacaze negre

Fundație

mosc, lemn de santal, boabe de tonka, chihlimbar, vanilie