Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Absolute Man - EDT

Brand: Bruno Banani
Omul absolut este un miros irezistibil de seducător și de încrezător pentru oamenii care știu ce vor. În timp ce alți bărbați sunt exagerați să impresioneze, Omul Absolut este natural și încrezător… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Omul absolut este un miros irezistibil de seducător și de încrezător pentru oamenii care știu ce vor. În timp ce alți bărbați sunt exagerați să impresioneze, Omul Absolut este natural și încrezător în sine. El atrage femeile cu atitudinea lor lipsită de griji, relaxată, care este irezistibilă pentru toate femeile. Flaconul vă va capta cu teșitura tipică și o culoare portocalie neașteptată. Amintește sclipirea băuturii energice în cocktail-ul de ingrediente de fructe - grapefruit și mandarine. Compoziția este aromatică și picantă, citrice inițial ușor revigorată.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

grapefruit, mandarina, piper negru

inimă

frunze de violete, crin de vale, tonuri  de băuturi  energizante

Fundație

boabe de tonka, vanilie, ambra, note lemnoase

zile
:
ore
:
minute
:
secunde