Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Absolute Me - deodorant spray

Brand: B.U.
Parfum inspirat de cele mai recente tendințe în design și arome selective. Absolut Me este un fructat floral. Principalele arome sale sunt mandarina, Hruška William și Granny Smith mere. În inima… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum inspirat de cele mai recente tendințe în design și arome selective. Absolut Me este un fructat floral. Principalele arome sale sunt mandarina, Hruška William și Granny Smith mere. În inima înfloritoare a frezie, violete și lemn de santal consolida. Baza este mosc, caramel și chihlimbar.

Compoziție

Cap

Granny Smith de mere, pere william, mandarine

inimă

Frezii, violet, lemn de santal

Fundație

mosc, caramel, chihlimbar