Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Acqua Di Gioia - EDP 50 ml + loțiune de corp 75 ml +  gel de duș  75 ml

Brand: Armani
Acqua Di Gioia este o celebrare a femeilor și a naturii. Egging scurgerea veselă departe, care trezește simțurile. Inspiră din insulele îndepărtate unde Giorgio Armani place načerpává energie noi și… Descriere și parametrii

Descriere

Acqua Di Gioia este o celebrare a femeilor și a naturii. Egging scurgerea veselă departe, care trezește simțurile. Inspiră din insulele îndepărtate unde Giorgio Armani place načerpává energie noi și unde ploaia și surf mare formează împreună un lichid care evocă cel mai profund spiritul rural luxuriante și fertile. Acest parfum este puternic elemente de pământ se combină pentru a evoca o femeie puternică, pașnică și open-minded, care trăiește în armonie perfectă cu Mama Natură.

Acesta a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

lamaie, menta

inimă

iasomie, ardei rosu, bujor

Fundație

Virginia cedru, zahăr, labdanum

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde