Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Addict 2014 - EDP

Brand: Dior
Feeric, captivant și elegant, este mirosul de Christian Dior Addict 2014. Parfum Addict 2014 este proiectat pentru toate femeile care sunt pasionati, impulsiv și energic. În același timp, le place… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Feeric, captivant și elegant, este mirosul de Christian Dior Addict 2014. Parfum Addict 2014 este proiectat pentru toate femeile care sunt pasionati, impulsiv și energic. În același timp, le place eleganța și stilul clasic. Ei doresc să înconjoare de lux și frumoase compoziții věcmi.Nádherná se deschide cu note proaspete de mandarine și portocale flori care se împletesc cu iasomie blând, treptat,. Dot seducatoare creează un miros de vanilie dulce care adauga o nota interesanta. Parfum Christian Dior Addict 2014 este perfect pentru uzura de zi cu zi, dar, de asemenea, pentru o întâlnire seara sau o oportunitate extraordinara. Inconjoara-te cu esențe parfumate frumoase. Parfum Addict în 2014 sublinia stilul tau si da-l strălucire.

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

mandarin, floare de portocal

inimă

iasomie

Fundație

vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde