Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ice Dive - gel de duș

Brand: Adidas
Linia Ice Dive este o culoare albastră deschis. Un miros rece ,care va atrage atenția tuturor bărbaților activi cărora le place să facă sport și să se bucure de întreaga zi. Ice Dive vă va surprinde… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Linia Ice Dive este o culoare albastră deschis. Un miros rece ,care va atrage atenția tuturor bărbaților activi cărora le place să facă sport și să se bucure de întreaga zi. Ice Dive vă va surprinde cu modernitatea, în care tonul de fructe proaspete se amestecă ușor cu condimente.

Parfumul a fost lansat în anul 2001.

Compoziție

Cap

grapefruit, bergamot, anason stelat, menta

inimă

geranium, patchouli, lemn de santal

Fundație

mosc, boabe Tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde