Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Intensive - kuličkový deodorant

Brand: Adidas
Adidas Intensive oferă cea mai înaltă protecție împotriva transpirației pe care Adidas dezvoltat-o până în prezent. Acesta împinge limitele posibilităților existente și satisface astfel cerințele… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Adidas Intensive oferă cea mai înaltă protecție împotriva transpirației pe care Adidas dezvoltat-o până în prezent. Acesta împinge limitele posibilităților existente și satisface astfel cerințele foarte exigente ale sportivilor profesioniști.

 

Compoziție

Cap

bergamot

inimă

Amber p>

Fundație

Lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde