Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Adipure For Her - gel de duș

Brand: Adidas
Funcțională și natură la nivelul pielii, ca atare, poate fi un gel de duș. Adidas a dezvoltat o nouă gamă de adiPURE, care nu conține săpun , care ar putea irita pielea. Nu conține suplimentar… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Funcțională și natură la nivelul pielii, ca atare, poate fi un gel de duș. Adidas a dezvoltat o nouă gamă de adiPURE, care nu conține săpun , care ar putea irita pielea. Nu conține suplimentar coloranți și săruri de aluminiu. Pe de altă parte conține extract de bumbac, care conferă catifelare pielii și glicerină hidratantă, pentru a hidrata astfel pielea. Există mai mult de 95% din substanțele naturale care iritativ si placut curata si hidrateaza pielea.

Acest gel de duș vă va plăcea.

Compoziție

Cap

limes

inimă

bergamot

Fundație

frunze de violeta