Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Adrenaline - EDT

Enrique Iglesias - Latină - stea Pop și fiul celebrului Julio Iglesias, lansează primul său parfum în colaborare cu Coty. Toaletă Adrenalin apă în concordanță cu imaginea unui temperament latin și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Enrique Iglesias - Latină - stea Pop și fiul celebrului Julio Iglesias, lansează primul său parfum în colaborare cu Coty.

Toaletă Adrenalin apă în concordanță cu imaginea unui temperament latin și romantism de un început bun și foarte repede te obișnuiești cu tonurile plăcute.

Mirosul este puternic, curajos, și "cool". Aceasta crește pulsul și nu cu siguranta pentru cei slabi de inima.


Compoziția este dezvoltat dintr-o Guillaume Flavigny. Notele de varf sunt mandarina, lamaie si violet. Inima este compus din picant čeného piper, șofran și cainita. Notele de baza de boabe de tonka completează, piele si cedru.

Acest parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

violet, lamaie, mandarina

inimă

mere stele sau dacă cainito, piper negru, șofran

Fundație

piele, cedru, fasole Tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde