Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Adventure - EDT

Brand: Davidoff Cod: pDA088
Variante produs (3):

Descriere

Adventure este un loc indepartat, unde nu ati fost niciodata.  Adventure este un flash de emoții pe care nu l-ati simtit. Adventure este o provocare, găsirea granițelor sale  și  trecerea acestora. Mersul  pe  calea proprie,  si chiar daca vă   duce  oriunde. Opțiunea  Adventure este alegerea  de a explora lumea și de te  descoperi.  Să vezi  locuri noi, experimentezi  noi emotii, de a trăi viața mai deplin. Davidoff acum te va  duce in     locații  indepartate   Davidoff vă va permite să experienți  din  fiorul de aventura. Davidoff Adventure explorează zona aromei inca  necunoscută. Compoziție proaspăta picant-lemnoasa este îndrăzneța și elementara inspirata  din  experiențele  călătoriilor îndepărtate în țările exotice și partea puternica a barbatului, care o experienta, dar este si in cautare de ceva nou. Parfumul este o mixtura  de  ingrediente care provin din lumea îndepărtată.

Compoziție

Cap

mandarina, lamaie, bergamot, amice, piper negru

inimă

susan negru, ardei iute

Fundație

lemn de cedru, vetiver, mosc alb

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Davidoff

Când spui Davidoff, cele mai multe dintre noi cred că de o țigară elegant. De mai mulți ani, dar, de asemenea poartă numele de produse cosmetice din Davidoff. În 1984, el a ajuns la piață primul parfum Davidoff. În 1986 a fost un alt parfum numit Zino Davidoff in 1988, cu un soare Davidoff Cool Water, care este una dintre cele mai populare parfumuri pentru oameni energetice și senzuale. Succes mari parfum Davidoff Cool Water Man, care are o piață mai are locul. Parfumuri de lux Davidoff sunt de brand de neuitat pentru unicitatea sa, prospetime si originalitate.

Davidoff
zile
:
ore
:
minute
:
secunde