Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  |

Black For Men - EDT

Brand: Aigner Cod: pAI009
Variante produs (1):

Descriere

Combinația uimitoare de tonuri spumante de citrice prin care se deschide parfumul bărbaților se bazează pe intuiabilitatea grapefruitului proaspăt și a portocalelor floride, completate de bergamotul clasic. Din livezile de citrice, ne mutăm repede in pădurile sălbatice, combinate cu simbioza rară si frunzele de menta. Tonul general, manos și elegant confirmă prezența mușchiului de stejar. Mirosul unic radiază de la sol, combinând mosc negru cu fasole Tonka, stirax și piele pură, care acționează ca sigiliul inconfundabil al lui Aigner Black For Men.

Compoziție

Cap

bergamot, portocale, grapefruit

inimă

menta, stejar, pin

Fundație

mosc, stirax, fasole Tonka, piele

Parametrii

Origine
Franceză
Brand: Aigner

Designer Etienne Aigner sa născut în Ungaria în 1904, el a început cariera ca un legător de cărți. Abilitățile sale sa mutat treptat de la legătorie pentru a crea saci de înaltă calitate și curele pentru designeri de top, cum ar fi Christian Dior. La fel ca majoritatea celorlalte mărci și compania Aigner a avut un fundal în moda si accesorii de moda, dar a adăugat, treptat, la portofoliul său, precum și eșarfe de mătase, pentru bărbați și de îmbrăcăminte pentru femei, ceasuri, bijuterii si parfum. Parfumuri de acest brand sunt inspirate de materialele atemporal si nobile, cum ar fi pielea, piele de căprioară și ambră.

Aigner
zile
:
ore
:
minute
:
secunde