Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Private Number - EDT

Brand: Aigner Cod: pAI065
Variante produs (1):

Descriere

Private Number este un parfum floral-fructat, cu o compozitie bogata. Se deschide cu tonuri verzi proaspete, mandarine, piersic, targoon, zambile și rășină galbanum. In inima veti simti combinatia de flori cu mignoneta. Compoziția este închisă de fasole tonka, ambră, mosc, vanilie, mușchi de stejar, vetiver și cedru.

Lansat în 1991.

Compoziție

Cap
tonuri verzi, mandarine, tarhon, galbanum, piersic, zambile
inimă
mignonetă, miere, garoafă, iris, iasomie, crin de vale, trandafir, narcisă
Fundație
boabe de tonka, ambra, mosc, vanilie, mușchi de stejar, vetiver, cedru

Parametrii

Origine
Franceză
Brand: Aigner

Designer Etienne Aigner sa născut în Ungaria în 1904, el a început cariera ca un legător de cărți. Abilitățile sale sa mutat treptat de la legătorie pentru a crea saci de înaltă calitate și curele pentru designeri de top, cum ar fi Christian Dior. La fel ca majoritatea celorlalte mărci și compania Aigner a avut un fundal în moda si accesorii de moda, dar a adăugat, treptat, la portofoliul său, precum și eșarfe de mătase, pentru bărbați și de îmbrăcăminte pentru femei, ceasuri, bijuterii si parfum. Parfumuri de acest brand sunt inspirate de materialele atemporal si nobile, cum ar fi pielea, piele de căprioară și ambră.

Aigner
zile
:
ore
:
minute
:
secunde