Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

X Limited - EDT

Brand: Aigner
Cu acest parfum, compania Etienne Aigner a intrat în lumea "generației X" și a influențat în mod semnificativ stilul noii categorii de parfumuri unisex. Mirosul este făcut pentru cei care au stabilit… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Cu acest parfum, compania Etienne Aigner a intrat în lumea "generației X" și a influențat în mod semnificativ stilul noii categorii de parfumuri unisex. Mirosul este făcut pentru cei care au stabilit noi tendințe ,este distinctiv și neconvențional. Mirosul este unisex - atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Compoziție

Cap

iasomie, patchouli, lămâie, mandarină, trandafir, lemn de santal

inimă

-

Fundație

-

zile
:
ore
:
minute
:
secunde