Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  |

X Limited - EDT

Brand: Aigner Cod: pAI011
Variante produs (1):

Descriere

Cu acest parfum, compania Etienne Aigner a intrat în lumea "generației X" și a influențat în mod semnificativ stilul noii categorii de parfumuri unisex. Mirosul este făcut pentru cei care au stabilit noi tendințe ,este distinctiv și neconvențional. Mirosul este unisex - atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Compoziție

Cap

iasomie, patchouli, lămâie, mandarină, trandafir, lemn de santal

inimă

-

Fundație

-

Brand: Aigner

Designer Etienne Aigner sa născut în Ungaria în 1904, el a început cariera ca un legător de cărți. Abilitățile sale sa mutat treptat de la legătorie pentru a crea saci de înaltă calitate și curele pentru designeri de top, cum ar fi Christian Dior. La fel ca majoritatea celorlalte mărci și compania Aigner a avut un fundal în moda si accesorii de moda, dar a adăugat, treptat, la portofoliul său, precum și eșarfe de mătase, pentru bărbați și de îmbrăcăminte pentru femei, ceasuri, bijuterii si parfum. Parfumuri de acest brand sunt inspirate de materialele atemporal si nobile, cum ar fi pielea, piele de căprioară și ambră.

Aigner
zile
:
ore
:
minute
:
secunde