Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Alien Eau Extraordinaire - EDT (reîncărcabil)

Alien Eau Extraordinaire este un miros pozitiv tonurile florale subtile cu prospețime caracteristică care creează optimism. Parfum combinație irezistibilă format din neroli si bergamot ceai. Inima… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Alien Eau Extraordinaire este un miros pozitiv tonurile florale subtile cu prospețime caracteristică care creează optimism.
Parfum combinație irezistibilă format din neroli si bergamot ceai. Inima este un, floare luxuriantă Tiare exotice și în cele din urmă miros chihlimbar cald senzual. Thierry Mugler nou parfum a fost creat pentru a aduce un sentiment de pace și fericire pentru toate femeile.
Flacon nou parfum urmează stilul colectare Thierry Mugler, care amintește de o bijuterie, decorate cu detalii aurii. Alien Eau Extraordinaire a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

ceai bergamota, neroli

inimă

flori heliotrop, Tiare

Fundație

chihlimbar, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză