Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Amore Mio - EDP

Brand: Jeanne Arthes
Parfum Rețeaua de apă Amore Mio Jeanne artheṣu brand este un parfum fructat floral pentru femei. La începutul ascuns negru coacaze, lamaie si lychee - inimă aparține de migdale, cireșe și flori albe,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Rețeaua de apă Amore Mio Jeanne artheṣu brand este un parfum fructat floral pentru femei. La începutul ascuns negru coacaze, lamaie si lychee - inimă aparține de migdale, cireșe și flori albe, și în cele din urmă a stabilit mirosul de mosc, lemn de cedru, boabe de tonka și marțipan.

Compoziție

Cap

coacăz negru, lamaie, lychee

inimă

flori albe, cireșe, migdale

Fundație

mosc, lemn de cedru, boabe de tonka, marțipan

zile
:
ore
:
minute
:
secunde