Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Amore Mio Forever - EDP

Brand: Jeanne Arthes
Amore Mio pentru totdeauna parfum este un floral proaspat de apa fructat parfum este potrivit în special pentru zilele călduroase de vară. La început te simți și blackcurrant, trandafir, bergamot si… Descriere și parametrii

Descriere

Amore Mio pentru totdeauna parfum este un floral proaspat de apa fructat parfum este potrivit în special pentru zilele călduroase de vară. La început te simți și blackcurrant, trandafir, bergamot si lamaie, inima iasomie se desfasoara, fructe tropicale, piersici și scorțișoară. În cele din urmă se desfășoară note de mar, chihlimbar si mosc.

 

Acesta a fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

coacăz negru, trandafir, bergamota, lamaie

inimă

iasomie, fructe tropicale, piersici, scorțișoară

Fundație

mere, chihlimbar, mosc