Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ciel Pour Femme - EDP

Brand: Amouage
Apa de parfum Ciel de la marca Amouage este un parfum senzual, floral pentru femei. Se deschide cu tonuri de gardenie, ciclamen și frunze viorele, urmate de trandafir, crin, iasomie și flori de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Apa de parfum Ciel de la marca Amouage este un parfum senzual, floral pentru femei. Se deschide cu tonuri de gardenie, ciclamen și frunze viorele, urmate de trandafir, crin, iasomie și flori de piersici. În cele din urmă, veți fi încântați de o combinație de lemn de cedru, tămâie, mosc, ambră și lemn de santal.

Lansat în 2003.

Compoziție

Cap

Gardenia, Cyclamen, frunze de viorele

inimă

trandafir, liliac, iasomie, flori de piersici

Fundație

lemn de cedru, tamaie, mosc, ambra, lemn de santal

Parametrii

Origine
Arabă și orientală