Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Interlude Man - EDP

Brand: Amouage
Parfum Interlude de la Amouage este un parfum oriental pentru bărbați. Dacă vă place centrul de atenție și iubiți un parfum luxos și de lungă durată, Interlude este proiectat pentru dvs.! Lăsați-vă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Interlude de la Amouage este un parfum oriental pentru bărbați. Dacă vă place centrul de atenție și iubiți un parfum luxos și de lungă durată, Interlude este proiectat pentru dvs.! Lăsați-vă să fiți fermecați de tonurile sale captivante.

Piața a fost lansată în 2012.

Compoziție

Cap

piper, bergamot, oregano

inimă

opoponax, labdanum, chihlimbar, tămâie

Fundație

lemn de santal, lemn de agar, paciuli, piele

Parametrii

Origine
Arabă și orientală
zile
:
ore
:
minute
:
secunde