Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Library Collection Opus VII - EDP

Brand: Amouage
Luxuriant, verde - ar fi două cuvinte pentru a caracteriza parfumul Colecția Biblioteca Opus a VII-a brand-ului Amouage. Acest parfum unisex (pentru bărbați și femei) este destinat tuturor celor care… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Luxuriant, verde - ar fi două cuvinte pentru a caracteriza parfumul Colecția Biblioteca Opus a VII-a brand-ului Amouage. Acest parfum unisex (pentru bărbați și femei) este destinat tuturor celor care iubesc prospețimea, curățenia și aerisit.

 

Acesta a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

nucșoară, schinduf, cardamom, piper roz, galbanum

inimă

chihlimbar, piele, patchouli, lemn de agar, chihlimbar

Fundație

ulei de cypriolu, tamaie, lemn de santal, mosc, kostus

Parametrii

Origine
Arabă și orientală