Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Myths Woman - EDP

Brand: Amouage
Eau de Parfum Myths Woman de la brăndul Amouage este proiectat pentru toți iubitorii de parfum floral-verde. Mai intai simti un amestec de flori sub forma de crizanteme, labdana, narcis și frunze de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Eau de Parfum Myths Woman de la brăndul Amouage este proiectat pentru toți iubitorii de parfum floral-verde. Mai intai simti un amestec de flori sub forma de crizanteme, labdana, narcis și frunze de violete. După aceea se va dezvolta aroma de ambră, patchouli și garoafa, iar la sfârșit vor fi anunțate mușchiul, moscul și pielea.

Pe piață a fost lansată în 2016.

Compoziție

Cap

crizantemă, labdanum, narcise, frunze de violete

inimă

chihlimbar, patchouli, garoafă

Fundație

mușchi, mosc, piele

Parametrii

Origine
Arabă și orientală