Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Angel - deodorant spay

Este prima aroma acestui autor celebru, care a devenit curând popular în întreaga Franța. Primul parfum oriental care combină simțurile și captivante. Parfum angelic dulce cu indicii subtile de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Este prima aroma acestui autor celebru, care a devenit curând popular în întreaga Franța. Primul parfum oriental care combină simțurile și captivante. Parfum angelic dulce cu indicii subtile de vanilie si fructe suculent. Thierry Mugler înger invocă amintiri din copilărie și evoca sentimente de licitație de vis de infinit.

Parfumuri de marketing au fost prezentate în 1992.

Compoziție

Cap

pepene verde, nucă de cocos, mandarin portocaliu, cassia, iasomie, bergamot, vată de zahăr

inimă

miere, caise, mure, prune, orhidee, piersica, iasomie, lacramioare, fructe rosii, trandafiri

Fundație

Boabe de tonka, ambra, mosc, vanilie, ciocolata, caramel

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde