Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Animagical Woman EDT 40 ml Gel de dus + 50 ml + 50 ml deodorant

Brand: Puma
parfum Animagical merge dincolo de sport, de călătorie și de modă și aduce un sentiment necesar de bucurie, doza plină de energie și optimism fără sfârșit. Africa de căldură și pozitivitatea și… Descriere și parametrii

Descriere

parfum Animagical merge dincolo de sport, de călătorie și de modă și aduce un sentiment necesar de bucurie, doza plină de energie și optimism fără sfârșit. Africa de căldură și pozitivitatea și energie vibrațională dansuri - aceste elemente de culoare sunt amestecate împreună și a creat parfumul modern, într-un ambalaj urban rece. Acest parfum fructat floral este conceput pentru fete active, care trăiesc la maxim și le place să încerce lucruri noi.

 

miros care se confruntă Usain Bolt - triplu medaliat olimpic. Usain Bolt reflectă perfect conceptul Animagical atitudinea lor pozitivă de viață, bucurie, pasiune pentru sporturile si mai ales le place să danseze!

Parfum a fost lansat în iunie 2010.

Compoziție

Cap

pere, grapefruit, lime

inimă

papaya, crin de apă, frezie

Fundație

Lemn Tamboti, ciocolata

zile
:
ore
:
minute
:
secunde