Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cocktail Seduction In Black - EDT

Brand: Antonio Banderas Cod: pAB052

Descriere

Antonio Banderas Cocktail Seducție în negru este elegant parfum, dar revigorant pentru barbati. amestec de fructe si cardamom crea tonuri unice ale acestui parfum senzual. Accesoriul ideal pentru oamenii care rămân în urmă și nu încercați niciodată niciodată lucruri noi. Casa de parfum controlează un mar verde proaspat. Inima este picant nucșoară, plin și nucșoară. In concluzie, mirosul depășește mix de lemn de cedru, chihlimbar si vanilie dulce.

 

Acesta a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

mar verde

inimă

cardamom, nucsoara

Fundație

lemn de cedru, chihlimbar, vanilie

Produkt je také v sekcích

Brand: Antonio Banderas

Antonio Banderas sa născut în Spania și la vârsta de 19 ani a devenit membru al Teatrului Național spaniol din Madrid. Din 1982 a ocupat abundent în filmele sale de Pedro Almodovar și datorită performanțelor lor a fost, de obicei, exprimate excelente în alte filme. Cariera sa a crescut. Precum și ca fiind de succes pe marele ecran, el prospera chiar si atunci cand crearea propriilor lor mirosuri care au devenit foarte populare și sunt afectate imediat după lansare.

Antonio Banderas
zile
:
ore
:
minute
:
secunde