Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Queen of Seduction - EDT

Regina Seductiei de Antonio Banderas e este un parfum floral-apă pentru femei. A fost pus pe piață în 2016. Un lucru frumos pentru zile frumoase. Capul este tonuri de apa, zmeura si grapefruit.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Regina Seductiei de Antonio Banderas e este un parfum floral-apă pentru femei. A fost pus pe piață în 2016. Un lucru frumos pentru zile frumoase. Capul este tonuri de apa, zmeura si grapefruit. În inima sunt iasomie, bujor, piper roz si iris. Însăși fundația unui bujor, piper roz si iris.

Compoziție

Cap
Tonuri de apa, zmeura, grapefruit
inimă
iasomie, bujor, piper roz, iris
Fundație
chihlimbar, cedru, piele de căprioară