Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aqva Divina - EDT 40 ml + loțiune de corp 40 ml + gel de duș 40 ml

Brand: Bvlgari
Senzuala, seducătoare și fermecător, acest lucru este un nou parfum pentru femei Aqva Divinei de marca Bvlgari compoziție 2015. bogat combină note picante și miros subtil de flori. Vei simti mirosul… Descriere și parametrii

Descriere

Senzuala, seducătoare și fermecător, acest lucru este un nou parfum pentru femei Aqva Divinei de marca Bvlgari compoziție 2015. bogat combină note picante și miros subtil de flori. Vei simti mirosul proaspat de bergamota, împreună cu ghimbir și chihlimbar. Impunătățită adaugă o notă de magnolie parfum și gutui. Dot creează un parfum seducător de lemn cald. Bucurați - vă de un sentiment de senzualitate si eleganta pur miros feminin Bvlgari Aqva Divinei.

Compoziție

Cap

sare, ghimbir, bergamot

inimă

gutui, magnolie

Fundație

ceară de albine, note lemnoase, ambra

Parametrii

Origine
Italiană