Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aqva Pour Homme - deodorant solid

Brand: Bvlgari Cod: pBV040
Variante produs (1):

Descriere

Un parfum strălucitor și pozitiv care vibrează emoțiile este un pur și, ca o rouă de dimineață, o esență revigorantă adresată unui om care își prețuiește abilitatea de a se controla și mintea limpede. Compoziția proaspătă combină bogăția tonurilor de mare, mirosul livezilor de portocale și onorează armonia dintre cele patru elemente de bază: apă, foc, pământ și aer. Aqva Pour Homme se bazează pe prospețimea aromatică a apei, ale cărei tonuri pur naturale și artificiale nu au tulburat parfumul Bvlgari . Omul Aqva trăiește în perfectă armonie cu corpul, mintea și lumea exterioară. El se mișcă cu har înnăscut, datorită căruia intră cu succes și conduce prin apele vieții sale. El este cel care poate descoperi vraji naturale, să-și atingă rădăcinile și să se întoarcă îmbogățit cu cunoștințe, bazate pe elemente de bază, în special pe cele legate în orice fel de apă și adâncimile mării. Are încredere deplină în instinctele sale și se bazează pe intuiția sa, ceea ce îi permite să fie mereu calm și deasupra lucrurilor, chiar dacă marea sub chila barjei sale de viață va ocoli ocazional. Masinitatea absolută se reflectă în stilul său de viață simplu. Energia și emoțiile sale interioare, pline de mișcare umană, îi spun că avem în fața noastră un om care posedă și conduce cu atenție tot ceea ce i-a fost dat.

Acest deodorant solid nu conține alcool!

Parfumul a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap
petitgrain, portocaliu, mandarină
inimă
iarbă de mare, lavandă, bumbac
Fundație
patchouli, cedru virgin, ambergris, tonuri lemnoase, nucșoară de salvie

Parametrii

Origine
Italiană
Brand: Bvlgari

Inițial compania bijuterii Bvlgari extins treptat operațiunile în parfum. Bvlgari nu sunt doar bijuterii, dar, de asemenea eșarfe, genți de mână, ochelari de soare, ceasuri de mână și alte accesorii rafinate, a căror creație Bvlgari dedică astăzi. În cele din urmă, meniul de marca si parfumul. Lumea parfumat de parfum a intrat în 1992. Multe dintre produsele lor au fost acordate ca cel mai bun parfum al anului. Arte prezintă compania sa de bijuterii în proiectarea de sticle.

...Mărimi
Bvlgari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde