Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aqva Pour Homme Marine - balsam după bărbierit

Brand: Bvlgari Cod: pBV133
Variante produs (1):

Descriere

Citricele proaspete de la Bvlgari fost create pentru a crea prospețimea naturală și vitalitatea oceanului. Aqva Pour Homme Marine deschide aroma de nerola și grapefruit. Inima este formată din iarbă de mare Posidonia și flori de trandafir. Concluzia mirosului subliniază lemnul de cedru alb. Se bazează pe mirosul anterior al Aqva Pour Homme. Jacques Cavallier respira parfumul.

Parfum a fost lansat în 2008.

Compoziție

Cap

nerol, grapefruit

inimă

Posidonia iarba de mare, trandafiri

Fundație

Lemn de cedru alb

Parametrii

Origine
Italiană
Brand: Bvlgari

Inițial compania bijuterii Bvlgari extins treptat operațiunile în parfum. Bvlgari nu sunt doar bijuterii, dar, de asemenea eșarfe, genți de mână, ochelari de soare, ceasuri de mână și alte accesorii rafinate, a căror creație Bvlgari dedică astăzi. În cele din urmă, meniul de marca si parfumul. Lumea parfumat de parfum a intrat în 1992. Multe dintre produsele lor au fost acordate ca cel mai bun parfum al anului. Arte prezintă compania sa de bijuterii în proiectarea de sticle.

Bvlgari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde