Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Prive Cuir Amethyst e - EDP

Brand: Armani
Prive Cuir Amethyste este mai dulce, parfum picant oriental pentru femei și bărbați din popular și bine - cunoscut de brand Armani . Ia-mirosul într-o călătorie împreună și să petreacă împreună în… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Prive Cuir Amethyste este mai dulce, parfum picant oriental pentru femei și bărbați din popular și bine - cunoscut de brand Armani . Ia-mirosul într-o călătorie împreună și să petreacă împreună în fiecare zi plină de condimente orientale si senzuale care fac apel la numai cele pentru care este cel mai potrivit.

 

Acest parfum unisex a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

bergamot, coriandru, trandafir

inimă

violet, mesteacăn, paciuli

Fundație

benzoina, Bourbon de vanilie, labdanum