Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Acqua Di Gio Pour Homme- EDT 100 ml + EDT 15 ml + gel de duș 75 ml

Brand: Armani
Parfumul este inspirat de frumusetea Pantelleria, în cazul în care Armani a petrecut o vacanță. Acqua Di Gio Pour Homme este proiectat pentru bărbați liberi și sălbatice, pline de libertate, vânt și… Descriere și parametrii

Descriere

Parfumul este inspirat de frumusetea Pantelleria, în cazul în care Armani a petrecut o vacanță. Acqua Di Gio Pour Homme este proiectat pentru bărbați liberi și sălbatice, pline de libertate, vânt și apă. Întreaga compoziție se bazează pe armonia perfecta de tonuri de apă de mare dulce și sărate și nuanțe subtile de senzație de căldură soarelui pe pielea lui.

Lansarea parfumului prezentat în 1996.

Compoziție

Cap

Bergamota Calabria, neroli, mandarin

inimă

petale de iasomie, trandafiri, rozmarin

Fundație

patchouli, kaki

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde