Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Armani Eau D´Aromes Pour Homme - EDT

Brand: Armani
  Giorgio Armani Armani Eau d'Aromes este un parfum picant aromat pentru bărbați, cu arome de pomi rari și citrice. Acestea îmbogățesc notele superioare și fac parfumul unul masculin și fără… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

 

Giorgio Armani Armani Eau d'Aromes este un parfum picant aromat pentru bărbați, cu arome de pomi rari și citrice. Acestea îmbogățesc notele superioare și fac parfumul unul masculin și fără compromisuri. Apa de toaletă Armani Eau d'Aromes este îndrăgită de bărbați moderni, care pun accent pe perfecțiune și eleganță. Acest parfum aromatic și spontan cu note picante în bază nu va lăsa pe nimeni indiferent. Dezlanțuiți-vă emoțiile cu parfumul Giorgio Armani Armani Eau d'Aromes.

Apa de toaletă a fost lansată pe piață în anul 2014.

 

 

Compoziție

Cap

bergamotă, mandarină

Inimă

ghimbir, paciuli

Fundație

salvie, vetiver, cardamom

zile
:
ore
:
minute
:
secunde