Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Code Colonia - EDT

Brand: Armani
Armani Code fougerová Colonia este un parfum aromatic pentru bărbați și este versiunea imbunatatita a precedent Armani Cod. Capul este compus din bergamota, mandarina si piper roz. Inima este compus… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Armani Code fougerová Colonia este un parfum aromatic pentru bărbați și este versiunea imbunatatita a precedent Armani Cod. Capul este compus din bergamota, mandarina si piper roz. Inima este compus din floare de portocal si salvie de muscat. Baza este apoi lemn chihlimbar rozvoní și fasole Tonka împreună cu heliotrop.

Parfumul a fost lansat în 2017

Compoziție

Cap

bergamota, mandarina, piper roz

inimă

floare de portocal, nucșoară salvie, amil salicilat

Fundație

lemn chihlimbar, boabe de tonka, heliotrop

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde