Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Code For Women - EDP

Brand: Armani
Codul pentru femei dupa marca Armani doamnelor e, parfum floral pentru femei elegant și sofisticat. Este misterios, seducatoare si sexy. Împreună cu codul pentru femei devin mereu în centrul atenției… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Codul pentru femei dupa marca Armani doamnelor e, parfum floral pentru femei elegant și sofisticat. Este misterios, seducatoare si sexy. Împreună cu codul pentru femei devin mereu în centrul atenției, dacă oriunde. forme cap parfum de iasomie, Sevilla portocaliu, și italiană. Inima este compusa din iasomie si floare de portocal. Baza este apoi rozvoní miere și vanilie.

Parfum a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

Sevilla portocaliu, portocaliu italiană, iasomie

inimă

flori de portocale, iasomie

Fundație

miere, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană