Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Code Profumo - EDP - REDUCERE - Cutie distruse

Brand: Armani
Nu rata acest fierbinte noi 2016 bărbați. Armani este un parfum oriental, picant numit cod Profumo. La începutul amestecului amestecat de nucșoară, mar verde si mandarina - atunci inima jurnal cuvânt… Descriere și parametrii

Descriere

Nu rata acest fierbinte noi 2016 bărbați. Armani este un parfum oriental, picant numit cod Profumo. La începutul amestecului amestecat de nucșoară, mar verde si mandarina - atunci inima jurnal cuvânt constând din nucșoară, lavanda si flori de portocal și chihlimbar în cele din urmă rozvoní, boabe de tonka si piele.

Compoziție

Cap
mandarina, mar verde, nucșoară
inimă
nucșoară, lavanda, floare de portocal
Fundație
piele, chihlimbar, boabe de tonka
zile
:
ore
:
minute
:
secunde