Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau de Nuit Oud - EDP

Brand: Armani
Eau de Nuit Oud este un parfum lemnos picant de Armani el. Design flacoanelor černozlatý și miros distinctiv inspiră fiecare om care iubește provocare cu eleganță. Parfumul este compus din cardamom,… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Eau de Nuit Oud este un parfum lemnos picant de Armani el. Design flacoanelor černozlatý și miros distinctiv inspiră fiecare om care iubește provocare cu eleganță. Parfumul este compus din cardamom, piper roz si bergamota. Mai mult, geranium, iris și trandafir. La sfârșitul lemnului agar Tonks de fasole și șofran.

Vânzarea a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

cardamom, piper roz, bergamot

inimă

geranium, iris, trandafiri

Fundație

lemn de agar, tonka fasole, șofran

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde