Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sì Passione - EDP

Brand: Armani
Sì Passione este o versiune nouă de parfum din 2013 și oferă inițial o nouă dimensiune. Acesta este destinat pentru toate femeile puternice care stiu valoarea lor. Capul este fabricat din piper roz,… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Sì Passione este o versiune nouă de parfum din 2013 și oferă inițial o nouă dimensiune. Acesta este destinat pentru toate femeile puternice care stiu valoarea lor. Capul este fabricat din piper roz, pere si coacaze negre. Inima este format din trandafir, iasomie si heliotrop. baza de woody dulce aduce acorduri de cedru si vanilie.

A fost lansat în 2017. Forma sa este aceeași ca și în versiunile anterioare Cate Blanchett.

Compoziție

Cap

piper roz, pere, coacăze negre

inimă

trandafir, iasomie, heliotrop

Fundație

cedru, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană