Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Attimo Pour Homme - EDT

Attimo Pour Homme este un parfum lemnos senzual și proaspăt, oriental pentru bărbați de Salvatore Ferragamo, care a fost introdus publicului în 2011. A fost creat la un an după lansarea parfumului… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Attimo Pour Homme este un parfum lemnos senzual și proaspăt, oriental pentru bărbați de Salvatore Ferragamo, care a fost introdus publicului în 2011. A fost creat la un an după lansarea parfumului Attimo, care a devenit foarte popular în rândul femeilor.

Compoziție

Cap

mandarin, maghiran, cardamom, piper

inimă

boia de ardei, șofran, salvie, tămâie

Fundație

patchouli, labdanum, mosc, vetiver

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde